Het bedrukken van sportaccessoires

Het bedrukken van sportaccessoires

Sport en fitness is een grote markt. Er zijn vele sporters die natuurlijk gebruik maken van accessoires om het sporten makkelijker, handiger en leuker te maken. Daarom kiezen veel bedrijven ervoor om sportaccessoires inclusief bedrukking te kopen. Hierbij wordt er uiteraard vaak gekozen voor het bedrukken met eigen logo, maar er is van alles mogelijk. Het zorgt er uiteindelijk voor dat je klanten rondlopen en sporten met accessoires met jouw naam en/of logo erop. Dat is fijn! Je leest in dit artikel meer over het bedrukken van sportaccessoires en wat er bij komt kijken.

Waarom sportaccessoires bedrukken?

Het wordt hierboven misschien al even behandeld, maar een groot voordeel van het bedrukken van sportaccessoires is dat je hiermee werkt aan de naamsbekendheid van je bedrijf. Een voorbeeld: de shakebeker is misschien wel de populaire accessoire, wanneer het gaat om sport en fitness. Shakers bedrukken is verstandig, omdat vele klanten sowieso wel behoefte hebben aan een shaker/shakebeker. Je werkt zo aan je naamsbekendheid en zorgt er ook voor dat klanten zich wat meer betrokken voelen tot je bedrijf. 

Verkoop, cadeau of goodie?

Het mooie van sportaccessoires bedrukken is dat je volledig vrij bent in wat je vervolgens met de accessoires doet. Natuurlijk kun je de bedrukte accessoires verkopen, om er zo ook winst op te maken. Daarnaast is het ook gebruikelijk om een sportaccessoire (als cadeau) gratis mee te geven bij een (grote) bestelling. Verder kun je sportaccessoires zoals shakebekers gebruiken in een goodiebag. Er zijn dus vele opties, wat het bedrukken met eigen logo ook zo fijn maakt!

Hoeveelheid sportaccessoires bedrukken?

Er is soms nog twijfel over het aantal te bedrukken sportaccessoires. Doe dit vooral op basis van je aantal klanten en wat je met de accessoires gaat doen. Als je het af en toe als cadeau meegeeft, heb je minder accessoires nodig dan wanneer je ze regelmatig meegeeft of er veel van verkoopt. Het bedrukken gaat op aanvraag, aangezien aantallen dus verschillen per bedrijf. Controleer dit en bespreek het met de groothandel, zodat je zeker weet dat je goed zit. 

wmc-admin-wp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *